3. 5. 2006.

Korisne informacije

Smještaj

Polaznici Škole bit će smješteni u hotelu Lero (Iva Vojnovića 14), hotelu s tri zvjezdice koji se nalazi uz more, u blizini jedne od gradskih plaža. Od hotela do Međunarodnog središta hrvatskih sveučilišta potrebno je desetak minuta hoda, a do povijesne gradske jezgre petnaestak minuta. Stipendirani polaznici bit će smješteni u dvokrevetnim sobama i imat će pun pansion. Podrobnije informacije o hotelu mogu se naći ovdje.

Diplome

Polaznici Zagrebačke slavističke škole koji primjereno odrade svoje obveze na kraju dobivaju diplomu s potpisima voditelja Škole i dekana Filozofskoga fakulteta. Na diplomi će biti naveden naziv odslušanoga lektorata/proseminara, na temelju kojega će polazniku biti dodijeljena 3 ECTS boda.

Dolazak i odlazak polaznika

Polaznici XXXIV. seminara Zagrebačke slavističke škole očekuju se u Dubrovniku, u hotelu Lero, u nedjelju 20. kolovoza 2006. Program će, prema rasporedu, početi u ponedjeljak ujutro.

Odlazak polaznika predviđen je za nedjelju, 3. rujna 2006. godine.

Napomene

Budući da je u programu predviđen izlet u špilju Vjetrenica koja se nalazi u Bosni i Hercegovini, molimo polaznike iz zemalja čijim građanima treba viza za ulazak u Bosnu i Hercegovinu da je pravodobno nabave.

Preporučujemo također polaznicima da pribave potvrde o zdravstvenom osiguranju koje će im omogućiti prikladnu zdravstvenu zaštitu i izvan granica njihovih zemalja. Zagrebačka slavistička škola o tome se ne može brinuti niti može pokriti eventualne troškove liječenja.

Prijave

Zainteresirani polaznici mogu se za 35. seminar Zagrebačke slavističke škole prijaviti tako da ispune prijavnicu i anketni list te da ih na adresu Škole pošalju do 15. svibnja 2006.

Želi li netko sam platiti troškove sudjelovanja na Školi, cijena kompletnog aranžmana (nastava, izleti, pun pansion u hotelu Lero) iznosi 1150 eura, dok cijena samog sudjelovanja i participiranja u svim programima iznosi 500 eura.

Organizacijski odbor

Prof. dr. Krešimir Bagić, voditelj Zagrebačke slavističke škole
Leo Rafolt, zamjenik voditelja
Božena Jurčić, financijska tajnica
Nevenka Vručina, administrativna tajnica

Kontakti

Adresa:
Zagrebačka slavistička škola
Filozofski fakultet
Ivana Lučića 3
10 000 Zagreb
Tel: 00385 1 6120 067
Fax: 00385 1 6120 252

Mail: stil@net.hr; leo.rafolt@zg.htnet.hr; nevenka.vrucina@ffzg.hr